Verrassende Ontmoetingen

 

 

Verrassende ontmoetingen

Ben jij óók nieuwsgierig naar wie er in jouw buurt woont!?

's-Hertogenbosch in Dialoog gaat een serie 'Verrassende Ontmoetingen' mét en voor de Bosschenaren organiseren. In jouw eigen wijk. Samen met bewonersinitiatieven, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit de wijk.

Samen eten en praten
Je schuift in je eigen buurt aan bij een gezellige tafel met een kleine groep, maximaal 7 buurtbewoners. Eerst eet je samen een hapje en daarna ga je onder leiding van een ervaren gespreksleider met elkaar in gesprek over ervaringen, ideeën en dromen over de buurt. Je gaat met nieuwe contacten, ideeën en inzichten weer naar huis!

IEDEREEN KAN MEEDOEN! HET IS GRATIS


In jouw wijk

Per wijk worden één of meerdere tafels georganiseerd. Alle buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Je kunt je opgeven als deelnemer en/of als dialoogleider. Als partner kan ook! Want misschien heb je een mooie locatie voor één of meer verrassende ontmoetingen. Dat kan ook bij jouw thuis zijn!

Komende ontmoetingen
In de periode tot augustus organiseren we een paar 'Verrassende Ontmoetingen'. Zoals op dinsdag 18 en donderdag 20 juni i.s.m. De Guido, het buurthuis in Den Bosch Zuid. Lees hier meer over de komende Verrassende Ontmoeting bij De Guido.

s-Hertogenbosch in Dialoog - De kunst van het SamenLeven

Het idee van 's-Hertogenbosch in Dialoog is simpel en doeltreffend: mensen met verschillende achtergronden komen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van het thema "De kunst van het SamenLeven". Op een respectvolle, openhartige manier maak je kennis met anderen, luister je naar elkaar en je gaat weer naar huis met nieuwe ideeën en inzichten. Aan iedere dialoogtafel zitten ongeveer zeven mensen en een dialoogleider die ervoor zorgt dat de avond in harmonie verloopt. De Dialoogtafels staan soms op unieke locaties...

Contact opnemen

s-Hertogenbosch in Dialoog - De kunst van het SamenLeven
Doe ook mee met een van de
dialoogtafels in 's-Hertogenbosch

 06 – 42250988
 info@s-hertogenboschindialoog.nl