Vijfjarig lustrum Dansen in de stad

  • Donderdag 27 januari 2022

2 februari 2022: Vijfjarig lustrum Dansen in de stad

Woensdag 2 februari ben je van harte welkom om aan te sluiten van 11:30 tot 12:30 uur

 

Tijdens een dialoogtafel van ’s-Hertogenbosch in Dialoog in 2016 legde Anne Horster haar droom voor om samen met anderen vrij te dansen op de Parade. Hoe leuk zou het zijn om 1 x in de maand elkaar te ontmoeten in de stad en dan te dansen op mooie muziek gespeeld op de beiaard?

Woensdag 1 februari 2017 was het zover. Op muziek van ‘Sous le ciel de Paris’ en de muziek uit de film ‘Amélie’ veranderde de door kastanjebomen omzoomde Parade in een sprankelende totaalbeleving. Galmende beiaardklanken en voorbijgangers die spontaan mee begonnen te dansen op het met kinderkopjes geplaveide plein, maakten Den Bosch even nóg mooier. Mensen verbinden met zichzelf, anderen en de klanken van de Bossche beiaard.


Vanaf eind 2017 helpen Annerie van Asch en Brechtje Verboven mee om nog meer gestalte te geven aan dit bijzondere gratis dansgebeuren voor iedereen. Met of zonder ervaring ben je welkom om aan te sluiten tijdens de opwarming, of later mag ook.

 

Ontmoeten we je de volgende keer ook, al dansend op de bijzondere klanken van de Beiaard? Iedere eerste woensdag van de maand op de Parade.

Voor meer info www.dansenindestad.nl

 s-Hertogenbosch in Dialoog - De kunst van het SamenLeven

Het idee van 's-Hertogenbosch in Dialoog is simpel en doeltreffend: mensen met verschillende achtergronden komen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van het thema "De kunst van het SamenLeven". Op een respectvolle, openhartige manier maak je kennis met anderen, luister je naar elkaar en je gaat weer naar huis met nieuwe ideeën en inzichten. Aan iedere dialoogtafel zitten ongeveer zeven mensen en een dialoogleider die ervoor zorgt dat de avond in harmonie verloopt. De Dialoogtafels staan soms op unieke locaties...

Contact opnemen

s-Hertogenbosch in Dialoog - De kunst van het SamenLeven
Doe ook mee met een van de
dialoogtafels in 's-Hertogenbosch

 06 – 42250988
 info@s-hertogenboschindialoog.nl